Można by każdemy przydzielic jakies funkcje w sojuszu. Prpopnujcie tutaj kto kim chciałby byc w naszym sojuszu...
Rekrutant - osoba odpowiedzialna za zapraszanie nowych graczy do sojuszu
Dyplomata - osoba, która bedzie prowadziła dyplomację z innymi sojuszami
Admin - tego chyba nie musze tłumaczyć
Mini Admin - pod admin sojuszu
i jeszcze coś wymyślajcie.....
No jak ktoś bedzie oficerem od wojen to proponuje raz na tydzień ofiarowywać mu jakąś ilośc surowców na budowę okrętów.....
no moze byc ale w jego funkcjach bedzie rowniez szpiegostwo itp:)
Dobra czekamy na wypowiedzi innych......zobaczymy jak to bedzie..... Niemiec dawaj jakies jeszcze propozycje...
to jak zgadzacie sie abym zostal Oficerem Wojennym?? Dembol jak mozesz to zrob sonde:)
Ostatnio edytowany przez niemiec (2008-04-21 16:53:05)
Ok spoko....Ja jestem za zobaczymy jak będą głosowali inni..
Z tym oficerem to nie jest zły pomysł... Niemiec 1 warunek! jak najszybciej zacznij robic pance:) (wiem ze mało Ci zostało) jesli oficerowie mają dostawac surowce to: obowiązkiem takiej osoby będzie udzielanie pomocy słabszym sojusznikom przy ataku federki, jak również wyposażenie ich (za niewielką opłatą) w niezbędne statki wojenne, zbieranie i zapisywanie koordów wazniejszych obiektów kosmicznych nalezących do wszystkich graczy spoza naszego sojuszu, mogących w przyszłosci stanowic jakiekolwiek zagrozenie lub byc celem naszych ataków
Ps: Oficerów potrzeba będzie (w przyszłosci) conajmniej 3... Aderianin, Marcianin i Wragburianin... Wyjasniam: pojawił sie kłopot... teraz bez lojalnosci nie da sie kupic okrętów innej rasy wiec nie ma mozliwosci wyposażenia początkującego Marcianina w okręty np. Aderianskie...
Ostatnio edytowany przez Taylor (2008-04-21 22:00:57)